söndag 4 juli 2010

Worn Out


Jag går här hemma med tårarna i ögonen och städar undan leksaker och hänger upp små strumpor på tvättsträcket. Mina små killar har åkt till Småland på semester, utan sina föräldrar för första gången. Och jag saknar de redan. Den sortens saknad som verkligen gör ont, ont i hjärtat. Jag vet att de kommer att ha det hur bra som helst där nere, men jag är inte bra på att vara utan de. Det är så tyst och tomt här hemma. Och jag längtar efter att höra deras små fötter springa i trapporna igen.

Jag tror också att jag är extra känslig just nu. Den här arbetsveckan har nog varit den värsta jag har varit med om på det här jobbet. Hysterisk är nog ett ord som beskriver den bra. Jag har stämplat ut med gråten i halsen flera dagar på raken. Tror nog aldrig att jag har varit i större behov av semester än vad jag är nu. Och tyvärr är jag inte riktigt där än, först ska jag ta mig igenom veckan som kommer också. Det får bara inte bli likadana dagar som de som har varit, jag grejar inte det. Jag är slutkörd. Helt och hållet slutkörd.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår dig gumman, snart är dem små liven hemma igen.. Det kommer gå fort.
Håller helt med, vilken vecka.
Härligt att börja semestern med att vara helt slut;-) Haha!
TACK för en underbar lördag, aldrig har fotboll varit så kul som då & maten var grym. Flera såna kvällar!

Puss min fina fina vän!

Nilla nill@hotmail.se sa...

a: ja jag längtar tills på fredag när jag får krama ihjäl de igen =)

ja, jag håller tummarna för en mer ordnad vecka nu, stressen sitter fortfarande i från förra veckan =( fy sjutton vilket kaos det var!

det är vi som ska tacka! för underbara sällskapet och den goda maten! ♥ you min bästa!

Life of Pernilla sa...

Snart är semestern här ska du se...=) Och var glad att du har semester över huvudet taget...vissa har inte ens den lyxen. =( Puss

Nilla nill@hotmail.se sa...

jo jag har varit utan semester tidigare år, så jag vet hur det är :-S självklart är jag glad för den, tiden går bara lite väl sakta.
puss