måndag 16 maj 2011

Monday Again


Den här helgen har vi för en gångs skull fått mycket gjort här hemma. De senaste helgerna har annars mest bestått av jobb, festligheter och resor fram och tillbaka till Värmland. Men nu äntligen fick vi tid till att pyssla och fixa lite på hemmaplan.
Jag har hunnit med att jobba hela fredagkvällen, tvättat, städat och målat väggar på kontoret. Vi har spikat lister, varit ute och kollat på kakel och klinkers till badrummet, shoppat sommarkläder, skor och kepsar till barnen, grillat, myst med killarna och hunnit ta det lite lugnt på kvällarna. Några till såna här helger så kanske vi till slut kan få lite ordning på torpet.
Nu har vi tyvärr rätt så mycket annat inbokat framöver, hela maj och juni är redan fullklottrade i kalendern. Förutom att det som vanligt är rätt så mycket jobb framöver så ska vi även klämma in utvecklingssamtal med barnen, tandläkartider, fotbollsträningar för båda de små, tjejfester, sommarfest på jobbet, en resa till Småland, eventuellt besök av lillasyster en helg, renovering av badrum och kontor och ett gäng annat smått och gott.

Veckan startar i alla fall med ett vändpass för min del, kvällsjobb idag och morgonpasset imorgon. Efter det lär jag väl som vanligt somna på soffan till Bolibompa.

Inga kommentarer: