måndag 21 maj 2007

Oh Happy Day


Något lustigt:
Häromdagen bad en person mig att räkna upp mina familjemedlemmar. Lite beroende på hur man definierar familj så blev det ganska så komiskt. Först och främst är det ju naturligtvis min sambo och mina två små barn som är min närmsta familj. Sen är det min mamma, min pappa, mina tre helsyskon och min halvbror. Sen är det min styvfar som även är pappa till min lillebror, men som man kanske inte kan kalla för styvfar längre. Efter det är det ju min nyaste plastpappa, men som man kanske bättre borde kalla för mammas senaste gubbe. Sen har vi ju min styvmor ( som jag aldrig riktigt tänker på som plastmamma ) och mina tre bonussyskon. Och sen har vi ju även en av mina äldsta vänner, som står mig minst lika nära som mina systrar. Som har känt mig i tio år och som alltid har funnits där, oavsett vad som har hänt. Hon som får mig att le åt min huvudvärk, skratta åt mina misstag och hon som alltid lindrat min sorg. I min värld är hon definitivt en del av min familj.

Något ännu mer lustigt:
Idag kom provsvaren från läkaren. Lättnaden var stor när jag fick beskedet att jag inte alls var lika sjuk som hon hade trott. Inget allvarligt, ingen livslång, obotlig sjukdom ( förutom den jag redan visste att jag hade ), ingen obehaglig överraskning och inga jobbiga uppföljningar. Däremot kommer jag att få äta medicin, träffa en specialist och komma tillbaka för ytterligare ett litet prov, men inte alls något särskilt allvarligt. Lycka är verkligen att få beskedet att man är frisk.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi har alldeles för stor familj, helt enkelt. O alldeles för komplicerad. Jag har också försökt förklara, men ger upp till slut. Alla förstår inte ändå! Vi kanske har lätt att ta till oss folk i vår familj?

Tesa sa...

Men tänk vilken tur vi faktiskt har, som har så många underbara människor i våran stora familj!! :) Jag skulle inte vilja vara utan nån av dom!!

Nilla nill@hotmail.se sa...

Systrar: Ja vi är lyckligt lottade vi! Tycker synd om de som har små familjer, de anar inte hur mycket de går miste om. Nog för att familjen kanske är stor, men det finns definitivt kärlek så det räcker och blir över till ALLA!