torsdag 12 januari 2012

Weekdays

Nu har våran vardag kickat igång på riktigt. Sen Dante föddes har det nämligen inte varit så mycket till vardag. Första veckorna låg vi ju på sjukhus, när vi sedan kom hem vab:ade både jag och Nicke eftersom vi hade hemsjukvård. Han jobbade sen veckan innan jul men då kom mamsen och de stora killarna hade skolavslutning. Huset fullt med folk även dagtid alltså. Det är först nu som vår vardag har börjat igen. Nicke jobbar, killarna går i skolan och nu ska jag och bebisen försöka hitta rutiner. Än så länge har vi inga direkta vanor, dagarna ser rätt så olika ut. Nätterna är däremot rätt så ok, han äter vid elva ungefär, vaknar en gång på natten, vid tre-fyra tiden och sover sedan till 6-7 på morgonen. Det får man verkligen vara tacksam för. I morse somnade han dessutom om och sov till nio, vilken lycka!

Idag är en bra dag i alla fall, det vill säga inga planer och inga måsten! Lyx att bara få kura inomhus när det är tråkväder ute. Vi måste i och för sig ut en sväng och hämta hem de stora killarna från skolan, men det är snabbt avklarat.
Imorgon har vi ett BVC besök planerat, är grymt nyfiken på hur mycket Dante har växt den sista tiden! Han har fortfarande storlek 50 i kläder, men tycker nog att han lite smått börjar växa ur vissa av de. Min lilla lilla kille.

Inga kommentarer: