fredag 20 april 2012

Cozy




Det ser ut som en sån där riktig kura under en filt i soffan-dag. Tycker Danten med. Han gosar trött runt under filten brevid mig, snuttar på nappen, kliar sig i ögonen och tittar då och då upp på mig. Tror att någon kommer att sova inom några minuter. 

Igår kväll fick Dante en flaska med ersättning innan sängdags. Han slukade nöjt hela, 160 ml, och somnade sedan gott. Skönt att han aldrig har haft problem med att ta flaska. Det känns nämligen lite som om amningen är på upphällningen. Det är ett ständigt bökande varje gång han ska äta, han sprattlar, rivs och far runt, tar några tag för att sedan släppa bröstet och kika runt, tar några tag till, släpper och ler stort. Det blir inte så mycket ätande av det hela. Vi får se hur länge till vi står ut. 
Snart är det i alla fall dags för smakportioner! Eftersom han föddes två månader för tidigt får vi vänta tills han är 6 månader innan han kan prova på smakportioner, men nu är det nära, nästa helg så. Ska bli spännande att se om han gillar det. 

Ikväll är mannen bjuden på galej i Stockholm med jobbet och kommer väl inte hem förrän till småtimmarna, blir bara jag och mina smågrabbar här hemma. Undrar vad vi ska hitta på?

Inga kommentarer: