fredag 27 april 2012

A Day So Beautiful!




Det är inte bara vädret som är strålande idag, Danten vaknade tidigt i ottan på ett fantastiskt bra humör! Med några bestämda boxningar i ansiktet väckte han sin mamma som möttes av världens största leende när hon slog upp ögonen. Då glömmer man för en stund att klockan är på tok för lite, att man inte skulle ha kollat klart på det där tv-programmet som höll på till elva igår och att det tog vansinnigt lång tid att somna efter det då man tvunget behöver grubbla på döden, häckar, städning och annat otyg innan man ska sova. Underbara unge, finns det något som gör en lyckligare än en bebis? 

Det fina humöret har hållit i sig hela morgonen. Han har legat och jollrat, skrattat och förtjust rullat runt på golvet. Sötnöt. Mammans humör är självklart lika bra det, inte nog med glatt barn och glatt väder, det är ju fredag och långhelg framför oss, underbart!

Nu sussar Danten och jag ska njuta av kaffet framför datorn en stund. Trevlig helg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en mysig blogg. Läser man det du skriver vill jag ha en hel drös med ungar. Läser man din systers blogg vill man inte ha några alls.
Fortsätt i din positiva anda :-)

Nilla nill@hotmail.se sa...

vad gulligt sagt, tack!

det är såklart lätt att vara positiv när man får sova om nätterna. får man inte sova så tar ju det tyvärr överhanden. men med eller utan sömn så är det precis lika fantastiskt med knattar! kan varmt rekommendera en hel drös ;-)