måndag 13 augusti 2012

Back To Reality

Då var semestern över för denna gången. Nicke är tillbaka på jobbet och jag och grabbarna drar långsamt igång med vardagsrutiner igen innan skolan börjar om en vecka. 
Vi har haft fyra avkopplande veckor tillsammans även om ledigheten inte blev riktigt som vi hade tänkt oss. Sjuka barn gjorde att vi fick ställa in lite planer och vädret har ju inte direkt varit optimalt. Men det är sånt som händer. Vi har i alla fall hunnit med en vecka i Värmland, en tripp till Norge, några få stranddagar och härliga grillkvällar med vänner. Egentligen allt som behövs. Nu laddar vi för hösten i stället och jag har rensat ut grabbarnas garderober och röjt i källaren och Dantes blivande rum. Så småningom ska han få flytta in dit, men först måste vi måla lite och sätta upp lister. 
En sak i taget dock, och just nu väntar vi på att en elektriker förhoppningsvis ska komma i veckan och färdigställa badrummet där uppe. 

Nu ska jag ta hand om den lilla som är riktigt pipig, han har det otroligt jobbigt med sina tänder. Dålig i magen och feber till och från, så även idag. Kan inte minnas att killarna hade det så tufft? Men det var ju ett par år sen som de var små och man glömmer väl. Med lite tur så tittar väl den där tanden upp snart så vi kan få tillbaka vår glada lilla stjärna. 



3 kommentarer:

Mahatma sa...

Det verkar som vi får boka en höst dejt istället;) något att se fram emot denna kommande mörka årstid. Kram fina ni är förresten

Myggan sa...

Tack för kaffe, fruktsallad, glass och väldigt väldigt trevligt sällskap igår :)

Nilla nill@hotmail.se sa...

Elin: det låter som en plan! hör av dig när du hittar en passande dag ;) puss fina! ♥

Myggan: tack själv för det mysiga sällskapet! måste vi göra om snart :) puss!