tisdag 16 oktober 2012

Happy Birthday To Me!

Min sötaste lilla hockeykille! 

Skönt när helgen är över och man känner att man faktiskt hann göra allt man hade tänkt sig (för en gångs skull). Vi fick lite ärenden överstökade, tog en fika i farmors nya lägenhet och levererade lite middag till henne, jag målade i Dantens rum och sen packade vi upp ett gäng kartonger som stått orörda sen vi flyttade in för två och ett halvt år sen (!). Vi har kastat massor och sorterat upp i hyllor och lådor. Berget med prylar i källaren börjar sakta att minska, några rensningar till bara så ska man väl kunna röra sig där nere igen. 

Julian har haft hockey hela helgen, både träning och match, så mannen han har flängt hit och dit tidigt på morgonen. Men Julian var lycklig som fick komma ut och göra något, dessutom gjorde han mål på matchen i söndags, så hans humör har varit på topp hela helgen! 
Tyvärr är han hemma från skolan idag också då han blev hemskickad av läraren igår som tyckte att han var jätte hängig. Men han känns faktiskt helt ok idag så imorgon blir det skola igen. 

Nu ska jag röja här hemma, ikväll kommer pappa och lillebror och äter tårta och firar, inte för att det är så mycket att fira, men ändå, det är ju min födelsedag idag! 

2 kommentarer:

soffifee sa...

Kan meddela att det var TRE år sedan ni flyttade in ;)

Nilla nill@hotmail.se sa...

Jaja, petitesser! ;)