måndag 12 november 2012

Monday And New Energy!

Idag har energin verkligen varit på topp! Kanske det fina vädret som påverkat eller så var det för att jag och Danten tog en uppfriskande powerwalk innan lunch. Hur som helst är det vansinnigt skönt att ha lite ork i kroppen igen. 

Helgen den har varit bra, i fredags efter basketträningen var jag och André nere på stan och fixade fars-dag presenter och han fick handla fotbollskort för sin veckopeng. Dessa fotbollskort alltså, tänk att han fortfarande inte har tröttnat? 
I lördags var det hockey för Julian och sen kom grannen och hans son förbi och hängde med oss hela kvällen, smågrabbarna lekte och spelade fotboll och de stora killarna roade sig med att bryta arm och dricka öl. Underhållningen var på topp alltså. 
Igår var det hockeyträning igen för Julian och jag och liten tog en långpromenad ut till rinken och tittade på. Han har blivit så duktig lilla Julle, det är så kul att se att han verkligen har fallit för en sport. Varken jag eller Nicke är ute efter att drilla några superstjärnor, men däremot vill vi verkligen att de ska hålla på med någon sport länge. Dels ur motionssyfte och för att ha något att göra, men också för att få en bra självkänsla och vänner. Nyttigt helt enkelt att de gör någonting (och så hoppas mamman att de ska ha häcken full med träningar när de blir äldre så de inte har tid att sitta i buskarna och tjuvröka och dricka folköl).  

Bilder från Instagram




Inga kommentarer: