måndag 24 maj 2010

Just Tired


Jag är så vansinnigt trött idag. Ögonen har gått i kors ända sen jag klev upp i morse. Fick kämpa hårt för att inte somna på pendeln upp till Huddinge idag. Dag ett i min roliga tvådagars-utredning är i alla fall överstökad. Jag har varit på reumatologen på HS och träffat läkare och tagit prover. Imorgon ska jag tillbaka för att träffa en specialist.
Jag har inte fått reda på så mycket idag, förutom att jag definitivt har hjärtflimmer igen och läkaren funderade på om jag kanske behövde utredas för det. Tydligen blir flimret värre när jag ligger ner och det kan ju förklara alla jobbiga nätter jag har haft. Jaja, vi det här laget är jag både van och har lärt mig att leva med det (sen är det ju stundtals värre än vanligt).

Vi får väl se vad de kommer fram till imorgon, men själv är jag mycket skeptisk till att det skulle vara något reumatiskt. Jag tror bestämt att de är inne på fel spår.

Här hemma går tvättmaskinen för fullt, jag måste försöka hinna få städat och tvättat innan fredag då jag och mannen åker till Göteborg i år igen. Svärföräldrarna ska bo hos oss och passa knattarna och vi åker tillsammans med fyra andra par för att bo på hotell, göra Liseberg och inspektera kroglivet söderut. Det ska bli riktigt lyxigt att komma bort en helg, först ska vi bara ta oss igenom några dagars jobb och Huddinge igen.

4 kommentarer:

Mahatma sa...

Lycka till på Huddinge♥ Och när det har gått bra och du har fått svar på dina frågetecken angående din hälsa så åker du och dansar brallorna av Götet♥ KRAM

Life of Pernilla sa...

Håller med ovanstående. Hoppas du får en underbar helg nere i Götet och hoppas på du får fira goda nyheter! Puss

Nilla nill@hotmail.se sa...

elin: åh tack sötaste! ja, när det här är överstökat ska vi definitivt se till att rocka i gtbg ;)
kram fina ♥
tvåan: tack vännen! ja jag får nog fira ordentligt tror jag ;) hihi. det ska bli skönt att komma bort en helg! puss puss ♥

Anonym sa...

Tror nog oxå tyvärr att dom kanske är ute och cyklat...men det skall det bli ändring på... Love U finaste // Sandra