fredag 24 februari 2012

All Sick

Vi har en ordentlig sjukstuga här hemma, därav den dåliga uppdateringen här. Vi verkar ha åkt på någon form av influensa hela familjen med feber och en riktigt elak hosta.

De två stora killarna har löst av varandra, och Julian är nu inne på sin andra omgång med feber. André har precis blivit bättre, mannen är hostig och snorig, syster är dålig och i natt var det min tur att få feber. Förra veckan blev dessutom Dante sjuk. Efter ett samtal till vårdguiden fick vi åka upp till barnakuten med honom då han inte ska ha feber när han är så här liten. Uppe på HS hittade de bakterier i urinen och misstänkte att han hade urinvägsinfektion. Vi blev hemskickade med antibiotika och fick sen åka tillbaka till sjukan i måndags för att göra ultraljud på njurarna. Allt såg bra ut, och då Dantes infektionsprover visade bra tror de inte längre på UVI. Men då han är så pass liten vågar de inte chansa, alltså måste han äta antibiotika i förebyggande syfte i ca 6-8 veckor och sedan följas upp med en röntgen på njurarna. Suck. Han har verkligen inte haft det lätt mitt lilla pyre.

Förra fredagen kom syster över från Åland och hälsade på. Hon skulle egentligen åkt hem för länge sen men blev kvar hos oss då hon åkte på flunsan. Vi får se när hon blir tillräckligt kry för att åka hem. Vi hann i alla fall ha en riktigt mysig helg tillsammans hela syskonskaran och pappsen innan alla blev sjuka.

Nu hoppas jag på snabb tillfriskning för nästa vecka är det sportlov och vi får besök av mamsen. Till dess vill jag att alla mår bra igen.

Inga kommentarer: