måndag 28 maj 2012

The Weekend

Helgen är slut, men den har för en gångs skull känts riktigt lång! Vi fick besök av svärfar i fredags, han stannade på middag och sen tog vi en promenad allihopa i kvällssolen och köpte efterrätt. 
I lördags hade vi övernattningsgäster av mannens bror och son, vi grillade hamburgare, lekte burken, drack en och annan Heineken och kollade på ESC tillsammans med grannen och hans son. Julian somnade på golvet framför tv:n men André orkade hålla sig vaken hela programmet. Som vanligt brukar han ha energi till tusen. Loreen vann spelet men högsta vinsten måste ändå ha varit min då vissa karlar fick springa nakna ute i natten efter att ha gått med på ett vad, humor vill jag lova, min älsdsta han tjöt av skratt. 


Söndagen den försvann snabbt. André hade fotbollsfotografering på förmiddagen och sen bar det iväg upp till Stockholm på eftermiddagen för ett underbart drömrosa 2-årskalas. Vi bjöds på underbart gott fika och finfint sällskap, killarna ville som vanligt inte åka hem så vi blev kvar till de sista, och efter det var det bara att åka hem och äta middag, duscha och stoppa alla tre i säng. Men en mycket fin dag hade vi, en mycket fin helg faktiskt. 



Inga kommentarer: