måndag 4 juni 2012

And Along Came June


Och så kom Juni, med ett höstväder utan dess like. Jag tror ingen riktigt hade förväntat sig att behöva rota fram fingervantar, mössor och den tjocka jackan igen. Men så fick det bli. Killarna de trotsade väder och vind i helgen och spelade boll i hällregnet, jag och mannen vi roade oss med inomhusaktiviteter, som till exempel städa och tvätta och annat skoj. Vi var även barnvakt i lördags åt killarnas lilla 2-åriga kusin. Full rulle och plötsligt fick vi leka med bilar allihopa igen. Lite kul att se vad som väntar när Danten blir större. 

Idag har vi hängt med Lena jag och Danten. Han ser alltid så rolig ut när hon kommer, blir liksom helt paralyserad och sitter bara och stirrar på henne med stora ögon. Sen, efter ett tag, smilar han upp sig och ler åt precis allt hon säger. Undrar om han flirtar den där lilla?

Nu är middagen lagad och uppäten, killarna är iväg på fotbollsträning och Danten ligger på golvet med en fot i munnen och har konstiga ljud för sig. Typ uuuh, äääääh, ööööh. Antingen övar han för att förhoppningsvis kunna säga mamma snart eller så är han missnöjd och undrar varför ingen plockar upp honom. 

Inga kommentarer: