fredag 1 juni 2012

Jumpsuit



Jag gillar verkligen jumpsuits på bebisar. Himla mysiga och himla gulliga. Som den här ifrån Ebbe, som egentligen är i storlek 56 men fortfarande passar. Galet egentligen, 7 månader och kan fortfarande ha storlek 56! Visserligen har jag sorterat bort det mesta och han har vanligen storlek 62 i kläder, men en del plagg som har varit rätt stora har vi behållt. 

Vi var ju på BVC i förrgår, 64 cm lång är han nu och väger 6,600 gram. Ska bli kul att se när han kommer ikapp även vikt och längdmässigt. Om han nu gör det. För tillfället ligger han ju långt under alla normalkurvor, men vi ska nog få han att äta upp sig ordentligt. 
Jag håller ju lite smått på att avveckla amningen. Han äter ett mål gröt om dagen nu och får smakportioner på mat. Vi tänkte även börja med välling strax. Sen får vi se hur det går. 

Nu är killarna ute och spelar bandy i regnet, själv vill man inte ens gå ut med soporna. Tur att vi inte har några måsten idag. Kura inomhus, äta pizza till middag och slumra i soffan till någon lättsam film, så låter den braiga planen. 

Trevlig helg då!

Inga kommentarer: