måndag 3 september 2012

Fixing


Den här helgen har i princip bara innehållit storstädning, röjning och fixande. Lagom skoj kanske men åh så välbehövligt! Och åh så skönt när det är gjort.
Sen kanske det inte var en toppenidé att röja källaren och sortera alla kassar och kartonger med barnkläder in på småtimmarna igår. Det finns ju nämligen en liten en som inte direkt bjuder på sovmorgon. Tröttheten är med andra ord enorm idag. Men det får vi leva med, kaffet smakar i alla fall ljuvligt och September bjuder på ett alldeles underbart sensommarväder. Så humöret är det i alla fall inget fel på.

Efter mycket om och men så är äntligen lilltoan färdigrenoverad också. Så himla bra blev det, och lyx att återfå sitt hem igen. Ingen mer täckpapp, inga mer plastskynken, inget mer dammande och inga mer byggherrar som dyker upp i tid och otid. Äntligen kan vi börja glida in i vår lilla vardagsrytm igen.

Nu skulle vi verkligen verkligen behöva ta tag i Dantes rum också. Stackaren, kan inte vara kul att behöva bo med mamma och pappa längre. Han börjar ju bli en stor kille nu! Men det har varit så mycket annat som har varit mer prioriterat så det har helt enkelt inte blivit av. Men det är ju ingen idé att sitta och vänta på att en massa tid ska ramla ner i famnen på mig, man får försöka ta tillvara på de små tillfällena som dyker upp i stället. Det lutar åt en pyssel och fixvecka alltså. 



Inga kommentarer: