söndag 8 november 2009

What A Day

Det blev inte mycket till farsdag-firande för oss inte. I stället tillbringade vi eftermiddagen på akuten med lillebror som slagit upp ett stort jack i pannan.
Vi var på en liten shoppingrunda på stan hela familjen när lillebror ramlade rakt in i en glasmonter och slog upp pannan ordentligt. Det såg verkligen riktigt otäckt ut, tur att det fanns hjälpsam personal i butiken som genast fixade med plåster. Sen fick mannen rusa hem och hämta bilen och jag och de små väntade på stan. Storebror var riktigt skärrad och hade inte långt ifrån tårarna. Jag fick snabbt fixa mutor medans vi väntade in deras pappa. På akuten tyckte sköterskan att det skulle sys, så vi fick vänta in läkaren. Som tur var tyckte inte läkaren detsamma utan limmade ihop honom i stället. Betydligt bättre, enklare och mindre smärtsamt. Tur i oturen att allt gick bra. Nu blir det familjemys här hemma på hög nivå.


8 kommentarer:

Sofie sa...

Liten sötnos! Stackaren <3

Nilla nill@hotmail.se sa...

ja stackars liten! sån otur hela tiden =(

nadja sa...

men neej! min mosstuss jag får ju ont i hjärtat...krya på sig i pannan, puss! nadja

Nilla nill@hotmail.se sa...

Nadja: åh tack! ja så fort han slutar pilla på det så det blöder hela tiden så ska det väl läka ;-) men ett snyggt ärr blir det nog tyvärr =( puss!

Anonym sa...

Julian=(
Tror vi måste komma och pussa på dig väldigt snart!!

<3

Nilla nill@hotmail.se sa...

A: Det gör ni rätt i =) ♥

Tesa sa...

åh mosters lilla ängel.. Vad ont det gör i mig att se.. men ska posta ett roligt paket åt dom båda imorgon som kanske piggar upp :) <3

Nilla nill@hotmail.se sa...

Ja verkligen mosters lilla ängel♥ Killarna kommer bli överlyckliga! =) tack söta syster!